Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Uppgraderingen paus  

 

 

Vilar som ett spädbarn väntar på ett mirakel ske

Vilar som ett makalöst barn väntar på mig hämnd

Vilar som fan vilar och vilar

 

Väntar på uppgraderingen av mitt liv

Väntar på omstart av mitt liv

Väntar på pank och krasch

 

Jag är pausat på uppgraderingen!

 

Vet inte varför?

Kan inte varför?

Och varför för varför som ger inget svar

 

Svaret kan bero på att jag är förklarat död fast att jag är vid liv

Eller kanske jag är den enda människa som lever på jorden

Inget vet och jag vet att…

 

Jag ligger i kläm

Jag ligger fast

Jag kan inte förstå vart jag skall i väg

 

Jag ligger mellan medvetet och omedvetet

Mellan jaget och egots melankoli

Mellan den jag är och den jag icke är

 

Jag är fast i en lång PAUS!

Från livet

Från drömmen

 

Och på obestämd tid




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 27 gånger
Publicerad 2024-02-29 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP