Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det heliga landet

Israel behöver bön
Palestina behöver bön

Bön
för
vapenvila
som
blir
beständig
långvarig
fred

Pax vobiscum




Fri vers (Fri form) av Kämpendahl VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2024-03-01 18:22



Bookmark and Share


    Askanden
när civila i Gaza kan äta dessa böner
då kommer jag att be febrilt
2024-03-02

  florissants VIP
Jag instämmer och ber.
2024-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Kämpendahl VIP