Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han har en herre

Han har en herre
visst har han det
herrelöshet är inte problemet
det är värre än så
förstår vi som är med i gamet
han har en herre

och
tyvärr
dessvärre

Är den herren inte Herren!

Han tillhör en annan herre.

Vad fick han i sold?
Det vet bara di tu.
Vad gav han i gengäld?
Det vet jag och du.

Han har en herre
det börjar på
S
det slutar på
n
Han bör tänka om
sannerligen.




Fri vers (Fri form) av Kämpendahl VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-01 18:47



Bookmark and Share


    Askanden
med S-N så jag gissar på Sauron!


i min bok är I första bokstav och A det sista

Peace be upon him Isa The Hallowed One

gör inte enfalden till gud bara, ni två.
2024-03-02

    Kämpendahl VIP
Jesus är min Herre.
2024-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Kämpendahl VIP