Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmer om dina mjuka armar: Värm mig

Jag fantiserar mig bort, in i dina mjuka armar
Du är min närhet, min ömhet, lyckan in mina drömmar
Mitt liv kretsar i banor likt planeter runt dig
Du är magi i min binära värld, min hjältinna i min privata sfär
Inom mig kokar känslorna, dom väller över vid tanken på dig
Jag känner ett rus av glädje inom mig, när ditt namn passerar revy

I dina varma armar är jag ett barn, behöver inte hålla fasaden
Du smälter mitt kalla hjärta likt glass i solsken
Jag gråter vid tanken på att förlora dig
Trots att du är endast i min fantasi
Så är du utav betydelse för mig
Fantiserar mig bort, in i dina varma armar
Drömmer mig bort till dig, myser i din mjuka famn

Vid blotta åsynen utav din skönhet, känner jag mig svag
Mina ben viker sig och jag faller, ner in i min fantasi
Du är en prinsessa, en skönhet högre än gudarna
Jag lyfts högt upp över vita moln, det pirrar i magen vid tankar
Du är mitt blod, livet hänger i en skör tråd
Utan fantasier, tankar, drömmar om dig
Vore mitt liv en tråkig, monetärt liv
Jag ryser vid tanken av att du vore död

I din varma famn känner jag mig hel
Du är tjejen i mina drömmar, prinsessan i min saga
Jag vore inget utan dig, är uppriven av tanken att aldrig dig se
Du är i mina tankar, du ler, jag njuter, dina ögon tindrar
Livet är mig kärt med dig vid min sida
Mina drömmar blir konkreta trots att jag bara drömmer
Önskar livet vore mer, att vi var verklighet
Men för stunden nöjer jag mig med endast fantasin




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2024-03-01 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP