Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


OT-dubb & kapklingegrepp

 

Åter fick begrunda
ett frostigt event
på is intill Årsunda
i motor-konvent

en drös utav fordon
plogat bort snön
speed om avlyst zon
tävlades på sjön

Tjorven-postbil i V8
mullrade så gott
publik i sig MC gotta
ty 321 km/h nått

Kadettkombis patina
förärades febrilt
vråltrimmad Cortina
gasade på stabilt

såg dock nummer ett
bolmade o brann
sparkstöttning via jet
dundrade o vann


 




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-11 04:09



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Hej och hå, mycket att se på!
2024-03-11

  Öknens Ros VIP
Mullrande motorer och häftiga hästkrafter torde höras på långt håll, till deltagarnas och publikens nöje.
2024-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP