Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu och bestämt här

 


Jag vill ha barndomsglitter
av fnittrande bus i kropp och blick.


Jag vill precis det utan vuxenhetens gissel.
Det vaknade i mig en sådan stark känsla av
mina yngre dagar som fick mig att tappa
greppet. I min grunda andning så anade
jag med klarhet att stunden av subtila minnen
snart skulle vara över. Verkligheten påminner
om en tvättid och så är jag tillbaka igen
i ett nu och här.


 


 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-03 23:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag har alltid associerat våren med "sprittande".
Och kaniner.
2024-03-04

  christian hüls VIP
Mycket fin idé bra utfört! jag Vill dock utropa att det visst finns plats i kroppen för både barndomsminnen och tvättbestyr. Låt bara känslan raderna jobba i dig, var nyfiken på det din dikt kan få fram i dig framöver!
2024-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP