Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


avancerat

 

internetsäkert

i evigt snöoväder

yr lösenorden

 

 




Bunden vers (Haiku) av in effigie VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-04 05:18



Bookmark and Share


  Recycled Redhead 3.0 VIP
Lösenorden yr.
Dom styr och flyr;
Ens minne skyr
- en läxa dyr -
det rätta.
Om det må du
berätta.

:-)

2024-03-08

  KYREUS of Sweden
Råa band knopar
2024-03-04
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP