Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skym inte!

 

 

Du!

Får!

Inbura mig men inte mina drömmar

 

Jag är en drömfångare!

Jag är fången och inburen i drömmen utopi

Jag är den sanna drömmen du min!

 

Jag är en mångfärgad dröm

Jag är lek och fri

Jag är hopp och tid

 

Och du är min fånge

Och du är min drömmare

Och du är min sanna tanke

 

Jag är din fånge!

Du är min fånge!

Vi vandrar fria i våra visioner

 

Min barnsliga jag du!

Min vuxna jag du!

Min gamling jag du!

 

Skym inte våra oss!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 20 gånger
Publicerad 2024-03-04 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP