Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Öppen som en bok!

 

 

Jag!

Är,

Öppen som en bok

 

Och

Du

Var och är låst för alltid 

 

Jag!

Är

Liv

 

Och,

Du

Är död

 

Jag!

Är

Kärlek

 

Och,

Du

Är en inbillning

 

Jag!

Är

Känslor och tankar

 

Och,

Du

Är ett svart håll

 

Jag!

Är

En människa

 

Och,

Du

Är död!

 

Jag!

Är,

Sanningen!

 

Och,

Du

Är en hel värld av lögner!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 29 gånger
Publicerad 2024-03-05 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP