Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Deppig//less

Din namnsdag är imorgon, grattis?
Eller inte?

Fan jag önskar jag kände mig bättre
Men det gör jag inte, inte förrän pillerna kickar in

Då kommer jag sluta tänka att jag är kär

För det är jag inte
Det är bara det klassiska,
"ånej jag är hjärtekrossad"

Och det håller förevigt med mig, tyvärr




Fri vers (Fri form) av alstroemeria
Läst 42 gånger
Publicerad 2024-03-05 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alstroemeria
alstroemeria