Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den nakna mannen!

 

 

Det gömmer sig en naken man

Bakom

Min skuggas skugga

 

Han är helt naken och fri

 

Han kliver ur min skugga ut

Han tittar runt

Han grubblar och tänker efter

 

Det är ingen bra idé att lämna min skugga!

 

Han siar hans framtida liv utanför sin skugga

Han spå hans framtida liv som naken

Han är skuggfylld

 

Ett skuggliv hade han hela sitt liv

 

Hur skall han klara sig ut av sin skugga?

Hur skall han leva ut av sin skugga?

Hur skuggorna skall ta honom för alltid?

 

En skuggad människa är han för alltid!

 

Utan dröm!

Utan liv!

Utan existens!

 

Flykting Naji!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 27 gånger
Publicerad 2024-03-06 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP