Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad jag har lärt av livet



Inte ett smack.

Jo, jag har hört en jävla massa rykten
och en jävla massa skvaller
teorier och bevis
som sen har visat sig
bara vara en jävla massa skitsnack,
böner och gissningar
skapta
av ren nervositet.

Folk springer runt och dödar tid
säger samtidigt att de vill leva länge
men är livrädda för ålderdomen.

Det blir i mina öron
måttligt förtroendeingivande.

Föga intelligent.

Dåligt genomtänkt.

Oöverlagt.




Övriga genrer (Kåseri) av Gunnar Hilén VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-03-06 18:08



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Bra där, gillas!
2024-03-09

    Lena Staaf VIP
Jo vi vill leva länge. Men inte bli skröpliga.
2024-03-07

  smultronbergen VIP
människan är så full av floskler. Vi
vet ju egentligen knappt alls hur
vi ens ska fånga livet och trots det
upphöjer vi längden på eländet.
Men lida vill vi förstås Inte, bli ännu
mer ensamma o inte kunna röra oss.
Det känns förstås värre än själva
det halvlevda livet/ vardagen.
2024-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP