Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att lägga till vid dagens hamn

 


Sanningen slår sönder luften medan
tankarna skär sig på allvarets egg.






Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-03-07 08:12



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Sanningen kan vara svår att uthärda. Fint skrivet!
2024-03-07

  Larz Gustafsson VIP
Det är priset man får betala för klarhet.
(Joh 8:31-32)
2024-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP