Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Stig, steg mot mål

 

Där bortom kröken ligger vägs ände.
En gisten grind gnäller högljutt precis
innan någon släpps genom passagen

En samling steg får plats längs med färdvägens
riktning. Längtan är både ung och gammal i de
skyndsamma stegen. Vägs ände breder välkänt
ut sig för att låta allt vara precis som det vill.

Så länge...

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-03-08 00:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Är det månne den grind Ferlin nämner i en av sina dikter du åsyftar - den yttersta grinden?
2024-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP