Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur tänker Svenska freds ?





Hur underbart det än vore med fred i världen
så ser verkligheten annorlunda ut.

Hur tänker Elin o & på Svenska freds om det
och hur talar man om drömmen om fred
med en krigsgalen och mentalt störd diktator
som vill förstöra inte bara grannländer
utan även utarma och förklena sitt eget folk ?

Han är dessutom så paranoiskt skräckslagen
för att bli dödad att han inte tillåter någon
att närma sig.

Vad tänker du Elin om det ?

Berätta det för mig !




Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-08 08:20



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Historien visar att upptrappning av krigsindustrin i sig är krigsframskapande, inte fredsbevarande.
2024-03-09

  rostspik VIP
Texten belyser den verklighetsfrånvända fredsutopin med utomordentlig skärpa.
2024-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP