Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mix: Jennifer Eccles -The Hollies; Mary Anne with the shaky hands - The Who; I won’t shake (La LaGunilla) - Gunilla Persson.


La-la-la

La-la-la, la-la Gunilla
I won’t bend, no, I won’t break
La-la-la, Jennifer Eccles
Make a storm but I won’t shake
Mary Anne with the shaky hands




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-09 09:16



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Mix som låter som att den låter lagom trallvänlig... Var egentligen Mary Anne snarare än Marianne?! Den känner jag igen. Övriga två låtar har jag ingen erfarenhet av Who they are.
2024-03-10

  lodjuret/seglare VIP
Direkt från (b)la (b)la (b)land, kommer det var busig hand, som lockar leendet i vart fejs, om salighet från sålt nu grejs, en sång från sjungande nu mun, läppar likt vatten ur e brunn. var finns den snö som föll i fjol, Tommy körde väl sin sång i vinden, då han satt o red på grinden, envist historien sällsamt lockar, i gamla tider hjärtan stilla pockar...
2024-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP