Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Filipos






På väg till skolbalen.

Stolt, glad och finklädd.

I trappuppgången på väg ut
var det stopp.

Killen på golvet var Filipos. Polisens utredning skulle senare visa att han knivhuggits ungefär 40 gånger i huvudet, halsen, armarna och bålen.

Mördaren har fyllt 16 och fick tre års "ungdomsvård". Skulle ha fått 4 men motivet ännu okänt så då kan han inte få högsta straffet.

Så om jag dödar och slaktar nån utan medveten anledning så ses mordet som mindre allvarligt.




Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2024-03-09 08:37



Bookmark and Share


  Koloristen
"Straffet" är ett hån. Hans familj hade sannolikt kommit till Sverige för att få ett bättre liv.
2024-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP