Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan knoppfjällen spricker

 


En liten vrå
med plats för vår

En doft 
av minnen 

En solig glänta
med sittplats

En öppen kappa 
mössa i knät

En gäckande känsla
av repris 






Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-03-09 11:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Deja vu?
2024-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP