Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Festivalyra

 

 

ikväll det händer

när TV sänder

Melodifestval 2024

en festlig yra

vem kommer vinna

vilka kommer försvinna

 

konkurrensen hård

det blir svårt

att ta sig ton

få sitta på tron

publikens jubel

i salen ljuder

 

oavsett vad

någon blir glad

att vinna hela köret

sjunga med kören

hur det sedan går

i schlagerns spår

det får vi se

på vår TV

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-03-09 14:51



Bookmark and Share


  Susen VIP
Snyggt rimmat
2024-03-12

  Bodingen VIP
Melodifestivalen slutade jag titta på 1979 när Uggla kom sist med Johnny the Rucker, i mitt tycke den absolut bästa låten det året.
2024-03-11

  Jeflea Norma, Diana. VIP
27 000 fyller Friends Arena just nu, tunnelbanan är tumultartad men jag är besviken över att kompositörerna inte ens får vinka, Alla pengar och uppmärksamhet går till sångarna i tv-rummet. Jag har inte en favoritartist!

2024-03-09

  Kungskobran VIP
Melodifestivalen roar mig även om jag tycker mycket är stereotypt
2024-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP