Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Timmar blir till dagar: Fantasier

Timmar blir till dagar, som mitt liv rinner ut i sanden
Min låga brinner fortfarande svagt där inne
Men finner inte passionen till lyckan
Bara följer strömmen i tidslinjen
Jag leker som laxen i forsens kalla strimma
Fantasier om dig i ditt bubblande vatten
Drömmer mig bort till en fluga på din vägg
Beskådar din nakenhet, äkthet, i mitt inre

Timmar blir till dagar, jag undrar om livet står stilla
En simulering i ett spel eller verklighet i en dröm
Jag leker med tanken att dra min hand utmed din hud
Smeker dig ömt, med lättja släpper du spänningar
Och låter mig beröra dig in i fantasin
En fluga på väggen i mörkrets nakenhet
Det är en klingande råhet i mina ords betydelse

Lyckan är inget man finner i slutet av flaskan
Eller i bruset av pillrets skönhet
I dimman av röken som bildas av jointen
Jag är en strimma av ljus i livets mörker
Men bortom räddning av dagens kunskap
Bortom räddning i mörkrets hetta
Jag flyter in i min syndens fantasier
Och kysser ditt lår, känner din rysning
Du njuter i hettan av vattnet
Och jag fantiserar mig bort, lång bort




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 20 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-11 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP