Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grått

Grått

Livet är inte svart eller vitt
Utan ganska grått
I dimman kan jag skönja
Likväl stort som smått

Jag vandrar över ängar av oändlighet
Våtmarker väter och ingen vet
Vad myrarna döljer för hemlighet

Jag har en hunger att förstå, att lära, att veta
Ständigt finner jag skäl till att leta
Aldrig slår jag mig själv till ro
Och drar mig tillbaka till vetskapens bo

Jag skriver mina dikter som aldrig förr
Försöker mödosamt öppna ännu en dörr
Till det förgångna, till det som var
Tills jag tömt och inget finns kvar.




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 11 gånger
Publicerad 2024-03-11 09:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP