Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Född och bor ingenstans

 

 

Någonting!

Inom mig

I mitt hjärta

 

Har sen länge slutat att fungera

 

Någonting!

Säger till mig!

Tilltalar mig!

 

Att jag har slutat att fungera som en människa

 

Mitt hjärta älskar ej längre

Mitt hjärta bultar ej längre

 

Och jag sen läng ligger inburen i min lägenhet

 

Omringat av förföljelser

Omringat av lögnarna

 

Det finna ej längre goda krafter inom mig

Det finns ej längre goda chanser att överleva nya attacker mot mig  

 

Livet ej vill vara i frid inom mig

Tiden har fastnat inom mig

 

Jag ses som ett fiasko av mig själv

Jag ses som oönskat av samhället

 

Ej funktionell och ur funktion

Ej kontroll styr mig och ur kontroll får jag min dags sysselsätt  

 

Ej vid liv

Ej död

 

Som ett ting! 

Är jag registrerat hos Skatteverket 

 

Född ingenstans!

Bor ingenstans!

 

Någonting inte stämmer med det här landet!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 14 gånger
Publicerad 2024-03-11 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP