Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den ryske mannens våld


När den ryske mannen slår sitt barn och sin fru
och någon skulle försvara sig
så menar mannen att den trappar upp våldet.

Mannen får enligt dagens ryska lag slå.

Avkriminaliseringen gäller våld som ”orsakar fysisk smärta men som inte orsakar allvarlig kroppsskada”.

Exakt samma resonemang förs som bekant nu på internationell nivå. Med "en aning" friare tolkning. Och därtill "ökade befogenheter".




Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 22 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-11 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP