Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ur nattens susande sus

 

I natt!

Hela natten!

 

Sida vid insida

Sida vid sida

 

Jag och min skugga

Jag och drömmen

 

Fyrar de längste tysta tiderna i våra liv

 

Ingen av oss kommer att sova

Ingen av oss kommer att sakna några ljud

 

Vi kastar blickarna mot varandras skugga

Vi kastar blickarna mot väggarna

 

Väggarna skuggar oss med sin skugga

Väggarna försöker skrämma oss med sin skugga

 

Suset ur väggarna försöker skrämma oss

Suset ur skuggorna försöker skrämma oss

 

Suset klär sig till en människa

Skuggan klär sig till ett monster

 

Natten vilar vaken och vi är fan ut skrämda

Tiden vilar vaken och vi är skit, rädda!

 

Suset omkring oss!

Suset omringar oss!

 

Suset ur suset!

Suset ur ensamheten!

 

Är guds extra gåva till en människa!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 16 gånger
Publicerad 2024-03-12 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP