Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några ord om kärlek

Att älska någon, vad är det?
Dom flesta tror nog att dom vet,
men gör dom det?
Smaka på orden kär och lek,
så får du något lustfyllt, eller hur?
Att älska är att ge och ge,
men inte kräva något att få!
För om Du kräver kärlek,
så dödar Du den!

Så sluta aldrig älska
och sluta aldrig leka!
Mitt liv är fullt av lek!!




Fri vers av Gunnar Norrman
Läst 864 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2006-08-21 12:31



Bookmark and Share


  Anguis
Budskapet i den här är så jävla bra!
2009-07-17

  aol
underbar läs min dikt kär
2008-11-07

    Bodil Sandberg
jo vi tror nog vi vet vad kärlek är..kär - lek..nu smakar jag riktigt ordentligt här..och visst ..så lustfyllt orden rullar runt i gommen..och i sinnet..

kloka och vackra rader min vän!!!!
2008-10-10

  Blåbäret
precis så är det...
2008-08-06

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Så sant
2008-06-24

  issac.a.m
vackert..
2007-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Norrman
Gunnar Norrman