Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känner inte igen mig

Jag är borta, skådar på min hand
Känner inte igen den, ser bara kött
I en stund försvinner jag bort
Tappar fästet med världen
Med min kropp, allt blir dimma
Detta känns läskigt, sluta

Tänker på hur skört allt är
Hur min hand mosas sönder
Blir till inget framför sinnet
Hemska tankar som kretsar
Rycker till, vakna, ta dig ifrån dessa tankar
Min kropp känner inte igen sig
Varje cell är en kamp

Skådar in i min själ
Tyst sitter jag och försvinner bort
In i det tomma skal jag bevandrar jorden med
Dit mina tankar knallar iväg till styggelse
Och jag äcklas av mig själv och mitt inre
Vid blotta synen av min hand

Känner mig fördömd, trasig
Vet inte vad som är rätt eller fel
Allt känns som ett spel, val att välja
Det går inte att spara, starta om och testa på nytt
Utan varje val får jag stå för
Varje val skapat nya grenar på trädet
Och jag ser inte slutet




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2024-03-25 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP