Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bella sa en gång #2



ser ingen som god eller ond
eller smart eller dum
eller rätt eller fel

det är mer ett
österländskt
sätt att tänka på

bella sa att jag
också var japansk




Övriga genrer (Kåseri) av Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
Läst 16 gånger
Publicerad 2024-03-14 16:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Sofia Johansson-Jonsson
Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP