Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens väv och brus


Sommarnatts fe
magiskt hon sig te

Vinden vänder mild
levandegör bild

Av härlighet och färg
sirlighet must ja märg
Se drivved plöjer strand
av sand och Samarkand

Kring fjärden måseskri
vadarns fait accompli
Och annorstädes dans
alla vill ta sin chans

Huldrans skog med smil
stillhet mer dess stil

Nattens väv och brus
Tysta vikars ljus




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av BenGust VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-03-15 10:26



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
En mjuk, behaglig och naturnära läsning. Finstämd sångtext med skön rytm.
2024-03-29

  Boneyfrank VIP
Fint ihopsatt, applåd och bokmärke från mig!
2024-03-19

  Elinor Sörensson VIP
Så vackert. Tycker särskilt mycket
om de två sista stroferna.
2024-03-16

  Marita Ohlquist VIP
Läser och njuter av din fina, naturnära och stämningsfulla text.
2024-03-15
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP