Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Rustar upp!

 

 

Samlar på mina krafter

Och

Rustar upp för en lång strid

 

En lång natt med ensamheteten

En holmgångsömn med mardrömmarna

Ett långt liv med bakslag och besvikelse

 

Rustar upp!

Om!

Och om igen och igen!

 

Så har jag tillräcklig med krafter för mina strider




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 11 gånger
Publicerad 2024-03-15 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP