Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Spelkortet som man skall inte satsa på!

 

 

Hela mitt liv!

Som tonårig

Som ung som gammal som multisjuk

 

Har jag satsats på ett enda och samma spelkort!

 

Kärlek!

Ett stort hjärta!

Öppenheten!

 

Åren gick!

 

Mänskligheten satsade på helt annat spelkort!

Livet satsade på ett enda spelkort!

Tiden lekte hela tiden med samma spelkort!

 

Det visade sig att jag hade satsat på ett helt felkortspel

 

Hat och hot!

Ego och girighet!

Utnyttjande och elakhet!

 

Den evigt vinnande spelkort!

 

Var inte dum i huvudet som jag själv varit!

Var klok och tänk nog innan du gör någonting dum!

Var nog med alla som du umgås med omkring!

 

 Tänk endast på din bäste bästa och inget annat!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 19 gånger
Publicerad 2024-03-15 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP