Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man har väl rätt att försvara sig?

 

 

nä, nu får det vara nog!

vem är du som mig klandra?

vad som händer andra

det intet finns nåt fog

 

allt krig, elände och kaos

på mitt samvete lägges allt

det tycker jag är kallt

och säkert de som bor i Laos

 

sätt rätta personer i skampåle

diktatorer och annat slödder

tvåla in dom i lödder

tillsammans med Hin Håle

 

jag vägrar ta på mig skulden

för galningars terror och hat

det ligger inte på mitt fat

är absolut inte tvungen

 

att lösa världsproblemen

får experter göra

jag vill ej höra

nåt mer om Jemen

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-03-15 14:06



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Vad kan jag göra
åt denna saliga röra
skänka pengar hit och dit
som ofta inte hjälper ett skit
de hamnar inte där de ska
hos de fattiga
Är det möjligt för mig
att stopp krig
Jag kan höja min röst
om det nu är någon till tröst
2024-03-16

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Even the Jews !
2024-03-15

  Marita Ohlquist VIP
Ja, var och en måste ansvara för sina handlingar.
2024-03-15

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Det där med att taga sig rätten att försvara sig kan vara hugget som stuckit det ifall man nödgas försvara sig mot sig själv.
2024-03-15

  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://www.facebook.com/photo/?fbid=730770462524912&set=a.363957269206235


Jag hoppas att min grupp bloggarvänner från den jemens himmelska trädgården kommer att muntra upp dig

2024-03-15

  Koloristen
Sitter mycket bra.
2024-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP