Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som skrämmer

 

 

tystnaden

ensamheten

övergivenheten

kärlekslösheten

 

världen är grym

när detta drabbar människan

 

intet är hemskare än detta

i denna världen

blott döden skrämmer mer




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-16 12:22



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Tystnaden kan vara ljuv musik och meditativ harmoni.

Den som kan umgås med sig själv är aldrig ensam.

Solen överger oss ibland för regnet och
båda behövs.

Om kärlek är som väderleken omväxlande och oförutsägbar.
2024-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP