Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En snodd historia

 

Varför klaga på vintern?
Det är ju bättre
än att vinna på Triss

man får ju skrapa
fram en bil
varje dag

 

 




Fri vers (Fri form) av Bodingen VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-03-15 19:24



Bookmark and Share


  karenina VIP
Det gäller att se nåt positivt i allt :)
2024-04-06

  Tyst prosodi VIP
Fyndigt! :-)
2024-03-18

  överlevaren VIP
Gillar…kul!
2024-03-16

  Öknens Ros VIP
Fyndigt! Så länge man skrapar fram rätt bil är det väl ok! ;)
2024-03-16

    Sefarge VIP
Haah! Ja va bra!
Haderian-hadera.
som Snoddas
glatt skulle ha
sjungit till det!
;)

2024-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP