Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sex fot under

 

Bane i befäl
när död agerar
tid att slå ihjäl
grav representerar 

bo likt hotell
kan man glömma
liknar mer en cell
för lik att gömma

usel komfort
ini kista trång
alldeles för kort
ingen balkong

utan lampa
eller nån radio
som att campa
i ett skräcksenario

verkar fasligt sjå
ligga där still
otänkbart få      
mer liv i refill

letat i tidsfördriv
plats utan misär
dock flesta alternativ
ställer till besvär

typ för evigt
vara balsamerad
tycks så otrevligt
bli mumifierad

lit de parade
blir också fel
av sminkad fasad
uppvisas stel

vill icke flamberad
askas ur krematorium
för vind fragmenterad
sprida dormitorium
 
som stoft i urna
nog tingar sarkofag
slipper iaf surna
i maskarnas hag
 

 




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-04-05 23:08



Bookmark and Share


  karenina VIP
Bra flyt i denna och samtidigt som jag vill dra på smilbanden blir det nästan också lite andnöd när jag påminns om innehållet dvs trångt i kistan
2024-04-06

  överlevaren VIP
Dödläge!
Fenomenala rim i en superbra dikt!

2024-04-06

  Öknens Ros VIP
Suveränt diktat om döden! Språket och rimmen likaså!
2024-04-06

    MiaLotta
Wow! Fantastiskt bra, trolleri med ord, snyggt formulerad och lätt att förstå. Gillar ????????
2024-04-06

  rostspik VIP
Mästerligt!
2024-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP