Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upptrampade stigar

 

 

i urtidens gryning

vandrade djuren sina stigar

slingrande, välvandrade

sökande efter föda

och vattenhål

 

i dessa spår följde sedan människan

i jakt på föda och vatten

med vapen i hand

de nedlade djur

släckte törsten med vatten

 

upptrampade stigar

som än idag vandras

minner om det forna

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-03-17 09:03



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://www.youtube.com/watch?v=NZOKXVjMt54

"Den verkliga anledningen till att jag kom till Socotra! Det vi hittade i Jemen är bortom fantasi"

2024-03-17

  Kungskobran VIP
Det är inte så stor skillnad mellan oss och stenåldersmänniskan
2024-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP