Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan

 

 

- 5,4 grader

fortfarande snö på marken

kylan biter

säg vart tog du vägen våren?

jag som väntat så länge

saknar solen och värmen

kom snart

jag fryser så




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-03-18 08:15



Bookmark and Share


    Music mind VIP
Vindarna är ännu bittert kalla, men med hopp och ljus som vi tror vi vallar, kommer snart till envar och alla. <3
2024-03-21

  Marita Ohlquist VIP
Ja, nu längtar vi efter våren, solskensvärme och barfotagräs.
2024-03-18

  Kungskobran VIP
Snälla sol vill du lysa
så vi alla slipper att frysa….
2024-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP