Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets rynkor

 

 

Jag bär mina rynkor

med ödmjuk tacksamhet

 

det är många

som aldrig hinner få några




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2024-03-18 08:51



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Rynkorna kan ses som visdomstecken…bär dem med stolthet kloka du!
2024-03-24

  BenGust VIP
Ja, för vissa hinner inte ens tåget
fram till station förrän det är
dags att gå.
2024-03-21

  Öknens Ros VIP
Mångas liv blir alltför korta, så tragiskt och sorgligt.
2024-03-19

  Olof Lagerhorn VIP
Ord som i några få rader visar
på olika sidor av tillvaron.
2024-03-18

  Anya VIP
Precis. Att dö ung är tragiskt och jag vet ju....
Jag tycker rynkor är fina. Finns så många söta gamla människor. Som på mammas boende.
2024-03-18

  Leif Daniel Isaksson VIP
Tacksamhet
2024-03-18

  Maria Sundelin VIP
Klokt tänkt
Kramar
2024-03-18

  Kungskobran VIP
Somliga får rynkor tidigt
somliga får rynkor sent
somliga får rynkor när det är försent
2024-03-18

  ULJO
Så underbart förmedlat
2024-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP