Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bemötande

 

 

att mötas

av ett leende

att få en kram 

lyser upp den mörkaste dag

kostar ingenting

men ger desto mer

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-03-19 16:38



Bookmark and Share


  den nakna poeten
så sant som det är sagt fint skrivet
2024-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP