Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att få en uppfattning....




Ryssen sprängde 2023 ca tio miljoner 155 mm. granater i Ukraina.
En sån kostar ung 60 000 kronor.

Det gör 600 miljarder kronor.

Det här märks än så länge inte hemma i Ryssland
för där har man öppnat på sina "sparkassor" så
folket har fått höjda löner och pensioner.

Enligt väldokumenterade källor på svenska Yle
kommer dessa extra pengar att vara slut 2025.

DÅ kommer med stor sannolikhet P att få
uppleva sanningens ögonblick.

EU skryter med att via Tjeckien ska Ukraina
snart ha tillgång till 800 000 granater.

Snart.

Bara lite byråkrati till så.....

Bara några tiotusentals döda till så
ska nog ryssen få känna på.




Övriga genrer (Satir) av Gunnar Hilén VIP
Läst 26 gånger
Publicerad 2024-03-19 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP