Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Befriad

i fängelset
råder otryggheten
oåterkalleligt mitt öde
tid finns inte
glömskan är min enda tröst

tron förkastade jag
hoppet dog i porten
kärlek - vad är det

-------

i mitt tidlösa vakuum
förkunnar du oväntat din seger
hemligheten väl förborgad
påsk

i bödlars sällskap
stiger ropen mot ljuset
"nåd utan gräns
du gick först till oss"

sköna vän
på våra knän hyllar vi dig
fridens prins
ärans konung

så var du ändå
den du är




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2024-03-19 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP