Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otydliga tankar: Dimman tjocknar

Mamma, jag gråter, ingen älskar mig
Kommer alltid vara ett monster
Hatar mitt inre mörka jag
Men rår inte för alla tankar
Alla sjukligheter som pågår
Vill inte mer, vill bort, saknad
Mamma du lämnade oss

Tänker sällan tillbaka
Vill inte tillägna dig den tiden
Skrattar, gråter, mamma förlåt mig
Tiden står still, solen i zen
Dimman sveper sakta in
Jag ryser av slutet på historien
Mamma, det är okej, jag gråter

Mitt inre är mos, en röra av kaoset
Håller inne så mycket, kokar av oro
Tankar och grubblande ångest
Jag är en dynamit i sviten
Trollbunden utav skiten
Mörkaste mörker tog över mitt inre
Mamma, det är okej, gråt inte
Skrattar, hysteriskt skratt, dina tårar faller
Mamma, det är okej, jag lever, än

Men inombords är jag aska utspritt i hav
Massa tankar men inga svar
Hur kunde du lämna, du svek oss alla
En svag själ, ett svag sinne
Jag är ett monster, som kommer få stå till svars
Gråter, det är okej, skrattar hysteriskt
Tralalalalalalalalalalalla
Bollar mina tankar
Ses på andra sidan




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 21 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-25 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP