Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..............

.

Beviljad liv
Men hatad till gränsen




Fri vers av Mejja
Läst 322 gånger
Publicerad 2006-08-21 14:19



Bookmark and Share


  Jojo
Så starka ord. Hur bemöter man detta? Jag är mållös.
2006-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Mejja