Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kan man vara i fred TACK!

 

 

Kan man vara i fred?

Kan jag vara i fred?

Kan någon vara i fred?

 

Det tror jag inte på!!!

 

Det finns och kommer alltid att finnas

De som ej vill att lämna andra i frid och fred

De som vill alltid vill visa att de som styr andra

 

till exempel en psykopat!

En egoist!

En dum i huvudet!

 

Och de som brukar var stökiga för ingen anledning

För de som tycker att det kul att störa andra människors liv

För att jag visar att jag har makt över andras liv

 

Att leva i frid och fred kräver omtanke

Stor tanke

Fri tanke

 

Och stopp för intrång!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 20 gånger
Publicerad 2024-03-19 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP