Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Demokratin, USA beslagtog bort mitt liv och min ärv

 

 

Jag!

Gav inte upp mitt liv

Gav upp mina drömmar i livet

 

De blev beslagtagna!

Av USA, NATO!

Av västvärlden och sin demokrati!

 

Jag härstammar från den assyriskariket i Irak

Krigade mot ondskan på jorden sharialagen

Krigade för att få tillbaka min assyriskariket i Irak

 

Min assyriskariket nekas sin existens av västvärlden!

Av NATO; USA:s tyrann!

Av demokratin och västländerna!

 

Nuförtiden!

Alla kaldeiska, assyriska Iraks original folket

Lever splittrat som flyktingar över hela jorden

 

Det var och är demokratin som ockuperade och förstörde vår Irak

Det är demokratin, USA, västvärlden som beslagtog vårt hemland Irak

Det miljö/djur aktivister, bögar, homo som förstörde vårt liv för alltid

 

Vad har du för försvar demokraten DU?

Demokratin inför sanktioner mot icke demokrater länderna

Demokratin ställer villkor för sitt bistånd och straffar!

 

Demokratin ger sig rätt att invadera vilket land som helst i världen!

Vem GAV USA; NATO; DEMOKRATIN; VÄSTVÄRLDEN rätten till det?

Att förstöra andra människors liv på jorden?

 

Än de sig själva!

Om Islam gör samma sak som demokratin gör då kallas de terrorister

Om någon annan gör det då är han terrorist!

 

All aggression, invasion, terror från demokrati

Är lagligt enlig de som har demokratin som sin religion

Demokratin kan gå så länge värre än ISLAM i sitt krig mot världen

 

Du demokratin som läser min text har beslagtagit av mig

Mina drömmar!

Mitt liv och min existens!

 

Jag har aldrig i livet beslagtagit något av en demokrat!!!!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 27 gånger
Publicerad 2024-03-19 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP