Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Byt ut mig mot någon annan

Mycket av pusslet ligger på plats
Men hälften ligger i en enda röra

Vissa bitar är upp och ned
De ska aldrig visas

För det pusslet är jag

Och jag borde vara någon annan

För jag har sett pusselbitarna
Och de borde målas om

Innan de sätts på plats

Fattar du?

Jag kunde gett vad som helst

För att vara din

Men lägger du mitt pussel

så ses vi aldrig igen




Fri vers (Fri form) av alstroemeria
Läst 27 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-19 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alstroemeria
alstroemeria