Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå inte

Ser ni inte att ni är allt för mig

Gå inte

För då spricker det

Allt jag byggt upp, det går sönder

Och det som händer då

Är något som aldrig kan ordnas upp




Fri vers (Fri form) av alstroemeria
Läst 23 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-19 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alstroemeria
alstroemeria