Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Depressionens djup

Nu blev det dumt igen

Varje dag är det samma visa

Blöder du än?

Eller står du emot?

Dagarna gör dig skör

Och tankarna är ditt fängelse nu




Fri vers (Fri form) av alstroemeria
Läst 30 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-19 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alstroemeria
alstroemeria