Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar om livet

 

 

 

Ibland pausar livet
och himmelen blir trist och grå

men för det mesta pågår det
och himmelen är ljus och blå

 

har med åren lärt mig förstå
att det trista och grå

gör att jag till fullo kan glädjas åt
det ljusa och blå




Bunden vers (Rim) av Marita Ohlquist VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2024-03-20 10:17



Bookmark and Share


  Magica VIP
Fin dikt och tankeväckande...men vad händer om livet tenderar pausa för länge?... Kram
2024-03-21

  BenGust VIP
För mycket tid kan spillas på
tanken om att Livet pågår nån annanstans. Men med åren lär
man att det är just det livet inte gör.
Ljust och blått. Här och nu.
2024-03-21

  Leif Daniel Isaksson VIP
Perspektiv gläder
2024-03-20

  Blomma-Stjärna VIP
ja - det är rätt så - inga berg utan dal!
2024-03-20

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla ord om att livets gång
ger perspektiv på tillvaron.
2024-03-20

  Respons VIP
Om himlen jämt skulle vara blå kan vi inte ens hade lagt märke till den. Det grå blir en förutsättning för det blå. Bra!
2024-03-20

  Mats Edin VIP
Det fiffiga med det relativa:))
2024-03-20

  Maria Sundelin VIP
Livet kommer och går
Kramar
2024-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP