Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Enögd kan man vara

 

 

Sanningen!

Är

Aldrig blint eller enögd!

 

En människa är!

 

Verkligheten!

Talar

Aldrig blint eller enögd!

 

En människa är!

 

Att vara och se som enögd!

Är

Vad man själv har valt för sig själv i sin existens

 

Ingen är född som enögd i sinnet

 

Sjukdomar är en sak

Handikappat är en annan sak

Missbildat är också en annan sak

 

Den enögde DU!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 20 gånger
Publicerad 2024-03-20 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP