Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnan på stugans tak

Kvinnan på stugans tak är en fågel,
vacker och ful på samma gång
Kvinnan på stugans tak är en kvinna,
gömmer sig från omvärlden
Kvinnan på stugans tak sover,
sover som ett nyfött barn i sin mammas famn
Kvinnan på stugans tak är ett påhitt,
en vän, en fiende, en dröm
Kvinnan på stugans tak är jag,
och jag vet inte hur jag kom dit,
och jag vet inte hur jag ska ta mig hem igen
Men kvinnan på stugans tak är inte ensam,
för taket håller henne sällskap och världen likaså




Fri vers av Emma VB
Läst 22 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-20 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emma VB